اتصال چند دوربین PTZ به یک دستگاه ضبط
در مواردی نیاز است که چند دوربین PTZ را به یک دستگاه متصل نماییم. نصب این دوربین ها جزو سرفصل ها و مواردی است که در دوره های آموزش نصب دوربین مداربسته خواهید آموخت.
اتصال دوربین PTZ به دستگاه ضبط
انتقال اطلاعات از دوربین PTZ به دستگاه ضبط با استفاده از دو سیم و پروتوکلRS485 انجام می شود. لذا برای اتصال چند دوربین به یک دستگاه باید دوربین ها از یکدیگر متمایز شوند. جهت متمایز نمودن دوربین ها از دیپ سوئیچ هایی که معمولا در کاور دوربین تعبیه شده است استفاده می شود با استفاده از این دیپ سوئیچ ها به هر دوربین یک کد مخصوص تخصیص میدهیم تا امکان تمایز و کنترل دوربین ها فراهم شود.
با این روش میتوان چندين دوربين دام متحرك را تنها با يك زوج سيم كنترل نماييد ( روش سري يا باس) يا ميتوان براي هر كدام به صورت مجزا يك سيم مجزا كشيده و آنها را در سمت كنترلر به صورت متناظر به هم وصل نمود ( روش ستاره) .
در صورتي كه كابل داده براي كنترل چندين دوربين به صورت باس استفاده ميشود آخرين دوربين به عنوان انتهاي خط بايد تعريف شود براي تنظيم يك دوربين به عنوان آخرين دوربين از يك ديپ سوييچ دو كاناله استفاده ميشود.
تعريف دوربين انتهايي به عنوان آخر خط باعث كاهش انعكاس سيگنال از ته خط و كاهش مشكلات مربوط به كنترل دوربين خصوصاً در فواصل بلند ميشود.
روي دوربين يك ديپ سوييچ هشت كاناله (هشت كليد كوچك كنار هم) براي تعيين آدرس دوربين در نظر گرفته شده است براي پيدا كردن محل آن به راهنماي مربوطه مراجعه نماييد. از آنجا كه تمام دوربينها از طريق يك پورت كنترلر كنترل ميشوند هر دوربين بايد آدرس منحصر به فردي داشته باشد كه ميتواند عددي بين 0 تا 255 باشد.
برای دیدن دوره آموزش دوربین مدار بسته به سایت مجتمع فنی و حرفه ای دارالفنون ری مراجعه فرمایید.