ثبت نام

دوربین های PLC

دوربین پی ال سی

plc مخفف Power Line Communication می باشد و به معنای ارتباط در خطوط برق می باشد. نسل جدید دوربین مدار بسته تحت شبکه دارای قابلیت PLC می توانند داده های تصویری را بر بستر کابل برق انتقال دهند.

برای یادگیری نحوه نصب الین دوربین ها می توانید در کلاس های آموزش نصب دوربین مداربسته شرکت کنید.

دوربین های PLC

با گسترش این تکنولوژی استفاده ازدوربین مدار بسته بیسیم کاهش می یابد. زیرا شما می توانید این دوربین ها را در هر مکانی که برق شهر متصل باشد وصل کنید و در سمت NVR تصویر آن را مشاهده کنید.

  • به این صورت که در هر جای محل مورد نصب تنها کافیست تا دوربین مدار بسته خود و دستگاه NVR آن را به جریان برق 220 ولت مورد استفاده در آن مجموعه متصل کنید. در این صورت این تجهیزات می توانند در بستر شبکه برق داده ها را ارسال کنند و به عبارت دیگر دوربین های مدار بسته از این نوع می توانند PING یکدیگر را بر بستر برق داشته باشند.
  • حسن این روش در سهولت نصب و همچنین کاهش هزینه های پیاده سازی تجهیزات دوربین مدار بسته تحت شبکه می باشد. شاید با خود بگویید این ارتباط به چه صورت برقرار می شود و چطور امکان دارد که از کابلی که در آن جریان برق شهر قرار دارد می توان به عنوان انتقال دهنده داده های دوربین مدار بسته تحت شبکه استفاده کرد؟

دوربین های PLC

انواع plc

PLC در دو نوع Narrowband و Braodband معرفی شده است.

نوع Narrowband

دارای پهنای باند کمتری به نسبت Broadband می باشد و در فرکانس کاری 3 الی 500 کیلوهرتز کار می کند. همچنین می تواند داده ها در در حد چند کیلومتر ارسال کند.

پهنای باند ارسال داده ها در این نوع 100 ها کیلوبیت در ثانیه است و نمی تواند برای دوربین های مدار بسته تحت شبکه که دارای پهانی باند زیادی برای ارسال تصاویر می باشند، مورد استفاده قرار بگیرد.

نوع Braodband

دارای پهنای باند بسیار بالاتری می باشد و می تواند داده ها را با سرعت 100 ها مگابیت در ثانیه ارسال کند. از این رو تجهیزات دوربین تحت شبکه می توانند در این بستر به خوبی انتقال تصاویر دهند. نوع پرکاربرد PLC بر بستر برق AC می باشد. اما PLC بر بستر جریان برق مستقیم یا DC نیز دارای کاربردهای خاص خود می باشد. بعنوان مثال مدار برق اتومبیل ها، هواپیماها و … بصورت DC می باشد و در این وسایل نقلیه می تواند از PLC بر بستر برق DC استفاده کرد.

انواع plc

شرکت های بزرگ PLC

از شرکت های بزرگی که PLC را تامین و توسعه می دهند می توان به Braodcom ,Atheros وmaxim و … اشاره کرد که همگی از کمپانی های قوی در توسعه ارتباطات شبکه ای و مخابراتی می باشند. هنگام که یک فرستنده داده ها با استفاده از PLC ، اقدام به ارسال داده ها یا مدوله کردن آنها بر بستر کابل برق می کند، این داده ها در کلیه خطوط برق آن مرکز ارسال می شوند.

اما چه کسی این داده ها را از روی خط بر می دارد ؟

مسلما دستگاه گیرنده های که داده ها را در سمت دوم دریافت یا دمدوله می کند. این روند دقیقا در دوربین مدار بسته تحت شبکه به همبن شکل که توضیح دادیم عمل می کند.

قدرتمند ترین نسل این تکنولوژی برای شبکه های خانگی کاربرد دارد که دارای پهنای باندی بیش از یک مگابیت در ثانیه است که برای شبکه های کامپیوتری و همچنین نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه پهنای باند مناسبی می باشد.

در محصولات ارائه شده نسل جدید دوربین های مدار بسته تحت شبکه، هر دوربین دارای یک آداپتور مخصوص است که ضمن تامین توان دستگاه، داده ها را روی خط برق ارسال می کند و دستگاه NVR می تواند در سمت دیگر این داده ها را دریافت کند.

همچنین بنا به ادعای سازندگان، امکان ارسال داده ها تا متراژ 300 متر بر بستر برق با این تکنولوژی میسر می باشد. همچنین قیمت پک 4 عددی از این دوربین ها حدود 2 میلیون تومان در نمونه های مرغوب و 1.6 میلیون تومان در نمونه های رده B می باشد.

برای دیدن دوره آموزش دوربین مدار بسته به سایت مجتمع فنی و حرفه ای دارالفنون ری مراجعه فرمایید.

نویسنده: مدیریت

مقاله های مشابه
آموزش رفع آبریزی کولر گازی

آموزش رفع آبریزی کولر گازی

آموزش تعویض شیر چهار راه کولر گازی

آموزش تعویض شیر چهار راه کولر گازی

آموزش تعویض تله روغن کولر گازی

آموزش تعویض تله روغن کولر گازی

انواع ارورها و رفع اشکال در کولرگازی

انواع ارورها و رفع اشکال در کولرگازی

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *